#1  
قديم 23-07-2017, 05:02 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil
سؤال بخصوص برنامج AutoPlay Media Studio



سؤال بخصوص برنامج AutoPlay Media Studio


مساء الخير مشرفي واعضاء منتدي داماس
سؤالي صعب شوي
وهوا عن طريق اني عندي ملف TXT
ضيف امر في البرنامج وهوا ان البرنامج يقوم بقرائة هذا الملف وبعد قرائة هذا الملف يقوم بمقارنة الي بداخل الملف مع كلام معين لو الاتنين بيساوي بعض ينفذ الامر لو مش بينفذ خلاص
الاوامر للتوضيح اكتر

كود:
X = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\Gre.txt");
x2 = "Lincs"
if x == x1 then
Page.Jump("Home");
else
Page.Jump("Home2");
end
طيب دا الكود اي المشكلة هنا هيا ان البرنامج بيقارن كل الي مكتوب في الملف Gre باالكلمه الي انا كاتبهالو بحيث ان لو كاتب عشر اسطر البرنامج بيقراهم كلهم
انا عاوز البرنامج يحلل الملف ويبحث في الكلمه دي بداخل الملف
او ان البرنامج يقوم بقرائة الملف وبعدها يقارن الكلمه بكل سطر داخل الملف
اتمني يكون حد فهم الي انا عاوزو سؤال بخصوص برنامج AutoPlay Media Studio



المواضيع المشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سؤال بسيط في AutoPlay Media Studio بخصوص التعامل مع الصور Ahmed Hatem Ahmed ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio 10 11-08-2017 09:52 AM
سؤال بخصوص Autoplay media studio NEW WORLD ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio 10 16-10-2010 07:34 PM
الرجاء الرد سريعاااااا سؤال بخصوص Autoplay media studio NEW WORLD ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio 3 14-10-2010 05:58 PM
سؤال حول autoplay media studio للاهمية بخصوص تصميم مشروع زجاجي Ahmed Elzoughby ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio 19 06-10-2009 01:58 AM
سؤال بخصوص autoplay Media Studio Negm4all ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio 8 07-02-2009 10:47 PM
  #2  
قديم 23-07-2017, 05:05 PM
عضوية الشرف
رقم العضوية: 620600
تاريخ التسجيل: Jun 2015
المشاركات: 1,412
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
إعجاب: 269
تلقى 1,636 إعجاب على 445 مشاركة
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
مستوى التقييم: 48
وسام العطاء:  - السبب:
الصورة الرمزية Ahmed Hatem Ahmed



يعني انت تريد لو وجد الكلمة دي في اي مكان بالملف
يتحقق الشرط حتي لو كانت بوسط مليون كلمة ؟ صحيح !


طلب العلم فريضة علي كل مسلم

أول العلم الصمت والثاني حسن الإستماع والثالث حفظه والرابع العمل به والخامس نشره
  #3  
قديم 23-07-2017, 05:18 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed Hatem Ahmed 
يعني انت تريد لو وجد الكلمة دي في اي مكان بالملف
يتحقق الشرط حتي لو كانت بوسط مليون كلمة ؟ صحيح !
بظبت كدا
  #4  
قديم 23-07-2017, 05:28 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed Hatem Ahmed 
يعني انت تريد لو وجد الكلمة دي في اي مكان بالملف
يتحقق الشرط حتي لو كانت بوسط مليون كلمة ؟ صحيح !
انا الاكواد كلها جاهزة لاكن ينقصني الكود الي يخلي البرنامج يبحث عن الكلمه في الملف
او الكود الي يخلي البرنامج يحلل الملف اسطر اذا وجد سطر يشابة الكلمه ينفز الامر
السؤال وضح كدا ولا لسه مش فاهمني
  #5  
قديم 23-07-2017, 05:30 PM
عضوية الشرف
رقم العضوية: 620600
تاريخ التسجيل: Jun 2015
المشاركات: 1,412
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
إعجاب: 269
تلقى 1,636 إعجاب على 445 مشاركة
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
مستوى التقييم: 48
وسام العطاء:  - السبب:
الصورة الرمزية Ahmed Hatem Ahmed



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ana-Memy 
بظبت كدا
ضع هذا الشرط بدل اللي عندك

كود PHP:
if (String.Find(xx2 1false) ~= -1then 
========================
x هو النص اللي تريد البحث فية في حالتك هو الملف النصي
x2 هي الكلمة التي تريد البحث عنها في حالتك هي (Lincs)
  #6  
قديم 23-07-2017, 05:50 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed Hatem Ahmed 
ضع هذا الشرط بدل اللي عندك

كود PHP:
if (String.Find(xx2 1false) ~= -1then 
========================
x هو النص اللي تريد البحث فية في حالتك هو الملف النصي
x2 هي الكلمة التي تريد البحث عنها في حالتك هي (Lincs)
روعة
نجحت معي بالفعل لاكن كان ليا طلب بسيط
هل ينفع استبدل الكود
كود:
X = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\Gre.txt");
بكود تاني
بحيث ان الملف يبحث في مجلد ال Docs كامل مش بث ملف Gre بث ولا دا مينفعش
  #7  
قديم 23-07-2017, 05:55 PM
عضوية الشرف
رقم العضوية: 620600
تاريخ التسجيل: Jun 2015
المشاركات: 1,412
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
إعجاب: 269
تلقى 1,636 إعجاب على 445 مشاركة
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
مستوى التقييم: 48
وسام العطاء:  - السبب:
الصورة الرمزية Ahmed Hatem Ahmed



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ana-Memy 
روعة
نجحت معي بالفعل لاكن كان ليا طلب بسيط
هل ينفع استبدل الكود
كود:
X = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\Gre.txt");
بكود تاني
بحيث ان الملف يبحث في مجلد ال Docs كامل مش بث ملف Gre بث ولا دا مينفعش
تريد البحث في كل الملفات من نوع txt في فولدر Docs ؟
  #8  
قديم 23-07-2017, 05:58 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed Hatem Ahmed 
تريد البحث في كل الملفات من نوع txt في فولدر Docs ؟
اه ينفع
  #9  
قديم 23-07-2017, 06:14 PM
عضوية الشرف
رقم العضوية: 620600
تاريخ التسجيل: Jun 2015
المشاركات: 1,412
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
إعجاب: 269
تلقى 1,636 إعجاب على 445 مشاركة
تلقى دعوات الى: 1158 موضوع
مستوى التقييم: 48
وسام العطاء:  - السبب:
الصورة الرمزية Ahmed Hatem Ahmed



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ana-Memy 
اه ينفع

شوف هذا الكود


كود PHP:
files 2;   
for 
files do
    
TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\File"..i..".txt")
    
x2 "Ahmed Hatem"
    
if (String.Find(xx2 1false) ~= -1then
        Dialog
.Message("","text found");
        break;
    elseif (
== files) and (String.Find(xx2 1false) == -1then
        Dialog
.Message("","sorry no text found");
    
end
end 
==========================

قم بترقيم الملفات التي تريدها مثال File1.txt , File2.txt
ضع عدد الملفات الموجودة عند في المتغير files (شيل رقم 2 وحط عدد الملفات التي عندك)
  #10  
قديم 23-07-2017, 08:13 PM
VIP
رقم العضوية: 447434
تاريخ التسجيل: Jan 2014
المشاركات: 718
تلقى دعوات الى: 27 موضوع
إعجاب: 175
تلقى 431 إعجاب على 244 مشاركة
تلقى دعوات الى: 27 موضوع
مستوى التقييم: 24
وسام التكريم والتقدير:  - السبب: عطاء كبير ومجهود مميزالوسام الذهبي:  - السبب: عطاء كبير ومجهود مميز
الصورة الرمزية عبد الهادي بهاب



متابع معكم
جزاكم الله خيرا على المعلومات

------------------------
فيه ملف للاستاذ هيثم Haitham.2012
----------

مشروع بحث عن أي نص في مجموعه ملفات نصيه


http://www.mediafire.com/?29g7dya4sunn3pq

  #11  
قديم 26-07-2017, 10:02 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة igli 
متابع معكم
جزاكم الله خيرا على المعلومات

------------------------
فيه ملف للاستاذ هيثم Haitham.2012
----------

مشروع بحث عن أي نص في مجموعه ملفات نصيه


http://www.mediafire.com/?29g7dya4sunn3pq
تسلم اخي الكريم جاري تحميل المشروع
  #12  
قديم 26-07-2017, 10:03 PM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 895497
تاريخ التسجيل: Jan 2017
المشاركات: 803
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
إعجاب: 104
تلقى 164 إعجاب على 140 مشاركة
تلقى دعوات الى: 131 موضوع
مستوى التقييم: 27
الصورة الرمزية Mahmoud Nabil



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Ahmed Hatem Ahmed 

شوف هذا الكود


كود PHP:
files 2;   
for 
files do
    
TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\File"..i..".txt")
    
x2 "Ahmed Hatem"
    
if (String.Find(xx2 1false) ~= -1then
        Dialog
.Message("","text found");
        break;
    elseif (
== files) and (String.Find(xx2 1false) == -1then
        Dialog
.Message("","sorry no text found");
    
end
end 
==========================

قم بترقيم الملفات التي تريدها مثال File1.txt , File2.txt
ضع عدد الملفات الموجودة عند في المتغير files (شيل رقم 2 وحط عدد الملفات التي عندك)


تسلم اخي الكريم علي تعبك معي
  #13  
قديم 16-12-2017, 11:13 AM
عضو جديد
رقم العضوية: 978749
تاريخ التسجيل: Jul 2017
المشاركات: 8
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
مستوى التقييم: 0



طلب العلم فريضة علي كل مسلم

أول العلم الصمت والثاني حسن الإستماع والثالث حفظه والرابع العمل به والخامس نشره
  #14  
قديم 18-12-2017, 12:59 AM
عضو فعال
رقم العضوية: 992159
تاريخ التسجيل: Oct 2017
المشاركات: 159
تلقى دعوات الى: 3 موضوع
إعجاب: 164
تلقى 34 إعجاب على 21 مشاركة
تلقى دعوات الى: 3 موضوع
مستوى التقييم: 6



رغم ان الموضوع لا يهمني إلا أني أحببت ان اكتب لكل من رد على الأخ , واقول له جزاكَ اللهُ كل خير وبارك الله في فيك وزداك في العلم بسطة و سعة ونفع بك الإسلام والمسلمين

Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
The owner and operator of the site is not responsible for the availability of, or any content provided.
Topics that are written in the site reflect the opinion of the author.
جميع ما يُطرح من مواضيع ومشاركات تعبر عن رأي كاتبها ولا تعبر عن رأي مالك الموقع أو الإدارة بأي حال من الأحوال.
DamasGate English