#1  
قديم 30-08-2013, 02:15 AM
عضو فعال
رقم العضوية: 24573
تاريخ التسجيل: Aug 2005
المشاركات: 111
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 2 إعجاب على مشاركة واحدة
مستوى التقييم: 4
تم تعطيل التقييم
مشكلة في autoit



مشكلة في autoit


مشكلة في autoit و رحمة الله و بركاتة
يا جماعة انا عندي مشكلة في البرنامج
مشكلة في autoit


وده الكود بتاع التسجيل
كود:
#region ---Au3Recorder generated code Start (v3.3.7.0) --- #region --- Internal functions Au3Recorder Start --- Func _Au3RecordSetup() Opt('WinWaitDelay',100) Opt('WinDetectHiddenText',1) Opt('MouseCoordMode',0) EndFunc Func _WinWaitActivate($title,$text,$timeout=0) WinWait($title,$text,$timeout) If Not WinActive($title,$text) Then WinActivate($title,$text) WinWaitActive($title,$text,$timeout) EndFunc AU3RecordSetup() #endregion --- Internal functions Au3Recorder End --- $SF_1 = "KMPlayer_3-6-0-87.exe" If WinExists ( $SF_1 ) Then Exit AutoItWinSetTitle ( $SF_1) Run('KMPlayer_3-6-0-87.exe') _WinWaitActivate("Installer Language","Please select the la") Send("{ENTER}") _WinWaitActivate("The KMPlayer Setup","Welcome to the The K") Send("{ENTER}") _WinWaitActivate("The KMPlayer Setup ","[Version : 3.6.0.87]") Send("{ENTER}{ENTER}{ENTER}") _WinWaitActivate("The KMPlayer Setup ","Completing the The K") Send("{ENTER}") _WinWaitActivate("The KMPlayer Wizard","&Keep existing setti") Send("{TAB}{TAB}{ENTER}") #endregion --- Au3Recorder generated code End ---



المواضيع المشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مشكلة في برنامج autoit Script Writer mah3r0 المنتدى العام لتصميم الأسطوانة 9 11-11-2015 10:07 PM
مشكله فى autoit-v3-setup TheHurricane المرحلة الثالثة : إضافة البرامج و الدرايفرات وبعض ملفات الميديا أو الخلفيات 3 25-11-2011 12:45 AM
طلب Autoit v3 الـمـاتادور المرحلة الثالثة : إضافة البرامج و الدرايفرات وبعض ملفات الميديا أو الخلفيات 12 28-06-2011 07:08 PM
autoit-v3-مشكله mrmnam برامج 2 31-10-2010 08:52 PM
مشكلة عند استخدام برنامج Autoit v3 spiderman81 المنتدى العام لتصميم الأسطوانة 1 20-02-2006 09:08 PM
  #2  
قديم 30-08-2013, 03:42 AM
عضو ذهبي
رقم العضوية: 383458
تاريخ التسجيل: Jul 2011
المشاركات: 810
الإقامة: العراق-موصل
تلقى دعوات الى: 1080 موضوع
تلقى دعوات الى: 1080 موضوع
إعجاب: 1,675
تلقى 162 إعجاب على 39 مشاركة
مستوى التقييم: 28




اخي العزيز اتوقع ان المشكلة في اسم البرنامج
حيث لاحظت ان اسم البرنامج في الصورة km .exe
وفي الكود اسمه KMPlayer_3-6-0-87.exe

والله اعلم

سلامي

  #3  
قديم 30-08-2013, 10:33 AM
مجموعة الإدارة
رقم العضوية: 416490
تاريخ التسجيل: Apr 2013
المشاركات: 5,151
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
إعجاب: 2,756
تلقى 3,668 إعجاب على 1,637 مشاركة
مستوى التقييم: 172
وسام التميز:  - السبب: تميز دائم ومواضيع هامة ومفيدة
الصورة الرمزية saaaaaam




اتوقع أن المشكلة أول سطرين عملت لك سكربت تثبيت تلقائي بظهور نوافذ البرنامج وتمت تجربته على نظام سفن وعمل بنجاح



حتى لا تتعرض لاخطاء تحديد الكل ونسخ ولصق نظرا للحساسية الاكواد


وبلغنا بالنتائج

  #4  
قديم 30-08-2013, 08:55 PM
عضو فعال
رقم العضوية: 24573
تاريخ التسجيل: Aug 2005
المشاركات: 111
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 2 إعجاب على مشاركة واحدة
مستوى التقييم: 4
تم تعطيل التقييم



الكود ايلي انت عامله اشتغل معايا ؟؟؟
طيب انا ايه الغلط في الكود بتاعى
  #5  
قديم 30-08-2013, 08:58 PM
عضو فعال
رقم العضوية: 24573
تاريخ التسجيل: Aug 2005
المشاركات: 111
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 2 إعجاب على مشاركة واحدة
مستوى التقييم: 4
تم تعطيل التقييم



اسم البرنامج في الصورة km .exe ده اسم الملف بتاع التثبيت المصنوع بي autoit
  #6  
قديم 02-09-2013, 02:55 AM
عضو فعال
رقم العضوية: 24573
تاريخ التسجيل: Aug 2005
المشاركات: 111
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 2 إعجاب على مشاركة واحدة
مستوى التقييم: 4
تم تعطيل التقييم



اية يا جماعة مفيش حد عارف حاجة و لا ايه
  #7  
قديم 02-09-2013, 02:56 AM
عضو فعال
رقم العضوية: 24573
تاريخ التسجيل: Aug 2005
المشاركات: 111
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى 2 إعجاب على مشاركة واحدة
مستوى التقييم: 4
تم تعطيل التقييم



اية يا جماعة مفيش حد عارف حاجة و لا ايه
  #8  
قديم 02-09-2013, 04:18 AM
مجموعة الإدارة
رقم العضوية: 416490
تاريخ التسجيل: Apr 2013
المشاركات: 5,151
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
إعجاب: 2,756
تلقى 3,668 إعجاب على 1,637 مشاركة
مستوى التقييم: 172
وسام التميز:  - السبب: تميز دائم ومواضيع هامة ومفيدة
الصورة الرمزية saaaaaam



ما المتبقي لديك بما أن الكود الذي عملته لك عمل بنجاح
  #9  
قديم 02-09-2013, 04:20 AM
مجموعة الإدارة
رقم العضوية: 416490
تاريخ التسجيل: Apr 2013
المشاركات: 5,151
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
تلقى دعوات الى: 3186 موضوع
إعجاب: 2,756
تلقى 3,668 إعجاب على 1,637 مشاركة
مستوى التقييم: 172
وسام التميز:  - السبب: تميز دائم ومواضيع هامة ومفيدة
الصورة الرمزية saaaaaam



ما المتبقي لديك بما أن الكود الذي عملته لك عمل بنجاح
  #10  
قديم 03-09-2013, 01:53 AM
عضوية الشرف
رقم العضوية: 130153
تاريخ التسجيل: Jun 2008
المشاركات: 3,692
الإقامة: الـمـنـوفـــيــــــــــة
تلقى دعوات الى: 1439 موضوع
تلقى دعوات الى: 1439 موضوع
إعجاب: 681
تلقى 881 إعجاب على 118 مشاركة
مستوى التقييم: 124
وسام التقدير والإمتنان:  - السبب: وسام التقدير والشكر على كل ما قدمه للبوابة من جهود خلال سنوات



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة don't 
اية يا جماعة مفيش حد عارف حاجة و لا ايه
ممكن تكون حطيط الملف اللى هتعمله سكربت فى فولدر باللغة العربية وطبعا حضرتك مدارى على اسم اليوزر

إوعى تكون مسجل اسمك بالعربى فربما تكون هنا المشكلة

أو لأنك تستخدم اصدار قديم من برنامج autoit

Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
The owner and operator of the site is not responsible for the availability of, or any content provided.
Topics that are written in the site reflect the opinion of the author.
جميع ما يُطرح من مواضيع ومشاركات تعبر عن رأي كاتبها ولا تعبر عن رأي مالك الموقع أو الإدارة بأي حال من الأحوال.
DamasGate English