العودة   منتديات داماس > اسطوانة الويندوز الخاصة > المنتدى العام لتصميم الأسطوانة > المرحلة الثانية : العمليات التجميليه على النسخة

  مواضيع مميزة  

  آخر عشرة مواضيع   المواضيع النشطة



موضوع مغلق
  #1  
07-08-2010, 10:32 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 

مشكلة بعد الانتهاء من التنصيب

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


بعد تنصيب النسخة مش بتفتح وبيقولى

error in Winodos\system32

انا مش عارف اية الخطا اللى فية مش مكتوب اى حاجة
وبعمل repair للنسخة برضو مش عايزة تتصلح وبيفضل على كدة



ليا سؤال تانى ازاى اخلى النسخة ذاتية الاقلاع يعنى يقولى
to boot from cd press enter
لان فى النسخة اللى معايا لازم ادخل من جوة ويندوز تانى وافتحها علشان انزلها
التسجيل في بوابة داماس يمنحك روابط مباشرة لتحميل الملفات




المواضيع المشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مشكلة بعد الانتهاء من عمل النسخة مودى العراقى المنتدى العام لتصميم الأسطوانة 2 02-05-2011 01:16 PM
طلب كيفية التنصيب الصامت التلقائي بعد الانتهاء من النسخة MiTo_Mesho المرحلة الثالثة : إضافة البرامج و الدرايفرات وبعض ملفات الميديا أو الخلفيات 1 13-09-2010 09:58 PM
كيفية التنصيب الصامت التلقائي بعد الانتهاء من النسخة MiTo_Mesho المرحلة الثانية : العمليات التجميليه على النسخة 1 13-09-2010 09:55 PM
كيف امنع البرنامج من التشغيل بعد الانتهاء من التنصيب الصامت ؟ أبو عبير 2005 المرحلة الثالثة : إضافة البرامج و الدرايفرات وبعض ملفات الميديا أو الخلفيات 2 11-03-2009 12:15 PM
مشكلة بعد الانتهاء من الويندوز lotfi_soft المنتدى العام لتصميم الأسطوانة 4 28-09-2008 04:18 PM
  #2  
07-08-2010, 11:37 PM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
اخي ممكن تضع صورة للخطأ
وتوضح اكثر ليتم مساعدتك
موفق

  #3  
08-08-2010, 12:39 AM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
ما بيدخل على الويندوز اصلا ازاى التقط صورة من الخطأ

الخطأ بيقولى كدة بالظبط

this folder may be missing or corrupt
windows/system32

وبعدين بيقول لو عايز تحل المشكلة ادخل اسطوانة الويندوز واعمل repair
حتى لما عملتة repaair ما زال نفس الخطأ

اسف بس انا معرفش ازاى التقط صورة للخطأ

  #4  
08-08-2010, 01:58 AM
الوسـام الذهبي
رقم العضوية: 320867
تاريخ التسجيل: Jan 2010
الإقامة: مصر - اسيوط
المشاركات: 1,998
تلقى دعوات الى: 166 موضوع
إعجاب: 177
تلقى 847 إعجاب على 90 مشاركة
 
عندما تجرب النسخة من على جهازك اضغط على زر Print Screen

  #5  
08-08-2010, 01:04 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
يا أخى بقولك الويندوز مش بيفتح اصلا ازاى اعملها print screen

طيب وبعد ما اعملها افتح الويندوز علشان اخد الشاشة ازاى

انا بكلم من جهاز كمبيوتر تانى يعنى الجهاز مش بيفتح اصلا

  #6  
08-08-2010, 01:47 PM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
يا اخي ليه ما جربت الويندوز على برنامج تنصيب قرص وهمي مثل(vmware)
نبهنا اكثر من مرة لا تجرب النسخة على الجهاز مباشرة
اخي انتا نصب ويندوز جديد قبل ذلك احفظ نسختك وانقلها الى مكان غير المكان الذي سوف تنصب فيه الويندوز
مثلاc
بعد ما تخلص تنصيب ويندوز نزل برنامج (vmware) وجرب النسخة عليه واعطينا صورة للمشكلة

  #7  
08-08-2010, 01:50 PM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
اذا في تكملة لرسالة الخطأ فالرجاااء وضع
رسالة الخطأ كاملة
لان المسار C:\windows/system32 فيه ملفات كثيرة
مثلا الخطأ يكون في
C:\windows\system32\shell32
فيجب تتمة الرسالة
موفق

  #8  
08-08-2010, 02:26 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
طيب ممكن شرح برنامج vmware و من اين احصل علية


بالنسبة للخطأ لو لاحظت فهو يقول

this folder may be missing or corrupt
windows/system32

يقول ان الخطأ فى الفولدر بشكل عام
وهذا فقط الخطأ الذى يظهر

وفى كلام تانى بعد الخطأ معناه بيقول انك لو عايز تصلح الخطأ اعمل repair للويندوز
ولما بعمل ال repair مفيش حاجة بتحصل

  #9  
08-08-2010, 06:29 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
أنا حددت الخطأ

الخطأ من ملف
TXTSETUP.SIF

عند اضافة هذا السطر يحدث الخطأ

oeminfo.ini = 1,,,,,,,,2,0,0


ياريت تفيدونى اعمل اية

  #10  
09-08-2010, 12:16 AM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
اخي بالنسبة لبرنامج vmawre
https://www.damasgate.com/vb/t191320/

اخي انتا عندك ملف معطوب الي هوا txtsetup.sif
اخي سؤال:
هل انتا واضع ملف txtsetup.sif في system32
لان هو بيوضع في ملف i386?????////



2. لان الملف معطوب ضع هذا الملف من نسختي الاصلية وهو من دون اي تعديل في ملف i386
http://www.herosh.com/download/55964...SETUP.zip.html

  #11  
09-08-2010, 03:39 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
جزاك الله خيرا على البرنامج والملف من النسخة

الملف فى مكانة الصحيح فى i386
والملف غير معطوب بدليل انى لو حذفت هذا السطر
oeminfo.ini = 1,,,,,,,,2,0,0
ستعمل النسخة تمام

والملف الاصلى اللى انت واضعة مش موجود فية هذا السطر
انا عايز انزل هذا الملف من فولدرات الويندوز من الداخل
هل يوجد طريقة اخرى لعمل هذا غير فولدرات التجميع ؟؟

  #12  
09-08-2010, 03:52 PM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
والله يا اخي انا ساعدتك بقدر ما اعرف من المعلومات
ولن ابخل عليك بمعلومة لو عرفت
انت ابعت رسائل خاصة للاعضاء وان شاء الله يساعدوك
موفق


بس يا اخي سؤال:
السطر هذا الي انتا كاتبه مااذا هو ؟؟؟؟

  #13  
09-08-2010, 04:11 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
جزاك الله خيرا وجعلة فى ميزان حسناتك
شكرا على المساعدة

السطر هذا لاضافة ملف ال oeminfo اللى هو ملف المعلومات بتاع صانع السنخة
هذا السطر عندما اضيفة ينزل هذا الملف تلقائيا كأنة ملف من ملفات الويندوز

https://www.damasgate.com/vb/t199807/

  #14  
09-08-2010, 04:15 PM
عضو محترف
رقم العضوية: 331561
تاريخ التسجيل: Apr 2010
الإقامة: JoRdAn
المشاركات: 545
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 61
تلقى 43 إعجاب على 22 مشاركة
 
طيب يا اخي لماذا لا تريح راسك من التعب والشاكل وتضيفهم عبر ملفات التوزيع$oem$
اذا لا تعرف انا ادلك كيف

  #15  
09-08-2010, 04:26 PM
عضو مشارك
رقم العضوية: 341769
تاريخ التسجيل: Jul 2010
المشاركات: 28
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
 
اخى الكريم انا اعدل على نسخة معدلة واعتقد انه فى ملف oeminfo بيضاف مع النسخة علشان كدة لو انا جيت اضيف الملف بتاعى بيحصل تضارب بين الاتنين بس بجد انا مش عارف الملف التانى فين
ولما بفتح النسخة من جهاز بلاقى ملفى اانا اللى موجود
طيب اية العيب من الفولدر مش عارف

ساجرب هذه الطريقة ياريت تدلنى عليها
وبجد تعبتك معايا




الساعة الآن 10:25 AM.


Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
The owner and operator of the site is not responsible for the availability of, or any content provided.
Topics that are written in the site reflect the opinion of the author.
جميع ما يُطرح من مواضيع ومشاركات تعبر عن رأي كاتبها ولا تعبر عن رأي مالك الموقع أو الإدارة بأي حال من الأحوال.