منتديات داماس

منتديات داماس (https://www.damasgate.com/vb/index.php)
-   ورشة عمل اسطوانات تجميعات البرامج وشروحات ودروس برنامج الاوتوبلاي AutoPlay Media Studio - (https://www.damasgate.com/vb/forumdisplay.php?f=219)
-   -   بعد اذنكم ازاي اخلي ال combobox اول مالبرنامج يفتخ يحمل الداتا لواحده (https://www.damasgate.com/vb/showthread.php?t=443543)

tamer_m189 12-08-2018 12:03 AM

بعد اذنكم ازاي اخلي ال combobox اول مالبرنامج يفتخ يحمل الداتا لواحده
 
السلام عليكم
بعد اذنكم انا شغال علي مشروع وفي حاجه واقف عليها المشروع
وهي ان البرنامج اول ما يفتح
الكومبو بوكس تload الداتا لوحدها من فايلini
يعني عندي فايلini وحاطت فيه داتا تحت سيكشن معين
وعايز الكومبو بوكس تقرا الداتا دي لوحدها اول مالمشروع يتح
حاولت كتير معاه ومش قادر اوصل لحل بقالي اسبوع
عملت لوب عشان يانسرت الداتا كلها مره واحده لكن المشكله هي ان مكان الname في الجدول بتاع الكومبو بوكس
مش قابل ياخد اي كود
بياخد اسماء بس
فمش عارف اعملها ازاي
فهل من مساعد :confused::confused::confused::confused:
وشكرا جدا مقدما

م/عامر 12-08-2018 08:22 AM

حاول تعدل الملف الأصل ببرامج متقدمة

لميس الشربجي 22-09-2018 08:11 AM

اظن سؤالك سهل جدا اي حاجة عوزينها تشتغل في بداية تشغيل المشروع


بنحط الكود في On Show او On Preload


وطبعا في حلتك الــ On Show
وفي هنا موضوع مفيد جدا ليك


https://www.damasgate.com/vb/t418911/


الساعة الآن 10:41 PM.

Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
The owner and operator of the site is not responsible for the availability of, or any content provided.
Topics that are written in the site reflect the opinion of the author.
جميع ما يُطرح من مواضيع ومشاركات تعبر عن رأي كاتبها ولا تعبر عن رأي مالك الموقع أو الإدارة بأي حال من الأحوال.