أستغفر الله العظيم ... سبحان الله وبحمده



العودة   منتديات داماس > برامج الكمبيوتر والانترنت > سيرفرات المايكروتك, صفحات هوت سبوت


مواضيع مميزة  


آخر عشرة مواضيع المواضيع النشطة


01-01-2015, 01:35 AM
mmhs_m غير متصل
مشرف سيرفرات المايكروتك
رقم العضوية: 436486
تاريخ التسجيل: Nov 2013
المشاركات: 3,428
إعجاب: 949
تلقى 1,760 إعجاب على 575 مشاركة
تلقى دعوات الى: 3046 موضوع
    #16  
01:35 AM

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nrkarat 
يا صديقي صدقني انت مش عارف انا محتاج ليه
الهوت سبوط الى في الشرح قصدك هذا يظهر عندي في برنامج الون بوكس
والشي الى نبيه هو ان العميل وهو بيصفح نت على موبايلا او اللاب توب تبعه يقدر يشوف جيجاتا شن استهلك منها وشن قاعد
ارجوا ان تفهم المطلوب حتى ولو مافيش حل
مثال ( انا عميل واخذ نت من عندك ومحتاج اشوف جيجاتي كم فاضل منهم ، كيف انشوفهم ؟ )
ياخى انا وضحتها ليك بس انت لم تلاحظ هذا بتقف على العميل وانت بتشوف هو سحب قد ايه بالصوره التانيه
وكاتب ليك عليها






01-01-2015, 02:11 PM
nrkarat غير متصل
عضو فعال
رقم العضوية: 390792
تاريخ التسجيل: Oct 2011
المشاركات: 76
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #17  
يا اخي بالله عليك افهمني ليس انا نبي نشوف العميل سحب ايه
نبي العميل هو الذي يشوف حسابه من جهازه


01-01-2015, 02:20 PM
nrkarat غير متصل
عضو فعال
رقم العضوية: 390792
تاريخ التسجيل: Oct 2011
المشاركات: 76
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #18  
بعد اذنك اخي نشرح المطلوب وحدة وحدة
انا عندي 100 عميل ومخصص لكل عميل 10 جيجا
واحد من العملا او 10 من العملا حابين يعرفو حسابهم كم سحبوا وكم فاضل ، مش معقولة بيتصلو بيا وانا بنقعد نشوف
في حساب كل واحد منهم ,
نبي صفحة يخش عليها العميل من عنده ويشوف حسابة .....
زي ما الناس بتشوف رصيدها في الدي اس ال او التو وى مثلا بيخش على صفحة معينة بتعرضلا بيانات الحساب
إن شاء الله يكون الشرح واضح ....

25-01-2015, 12:41 AM
abdullasalah غير متصل
عضو مشارك
رقم العضوية: 545401
تاريخ التسجيل: Jan 2015
الإقامة: Aden
المشاركات: 27
إعجاب: 2
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #19  
نفس المشكلة

31-01-2015, 01:54 AM
yasserbadr1973 غير متصل
عضو فعال
رقم العضوية: 553183
تاريخ التسجيل: Jan 2015
المشاركات: 64
إعجاب: 0
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #20  
فى الاونفارس فعلا كمية التحميل ولكن لما اغلق السيرفر من الكهرباء واعيد تشغيلة بيمسح القديم ويبدأ من الصفر تانى ياريت طريقة اعرف بها كمية الدونلود طوال الشهر


07-12-2016, 05:38 PM
بشير يوسف غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 870178
تاريخ التسجيل: Dec 2016
المشاركات: 5
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #21  
يا اخوه المشكله هي كتالي الاخ عنده صفحه الهوت سبوت والعميل بيدخل بحسابه وينتقل فور علي صفحه الاستير وبعدها يريد اكواد معرفه العميل كم المتبقي من الجيجيها للعميل وانا جربت نزلت كود بس بيظهر للمستخدمين الهوت سبوت ولا يظهر من اليوزر منجر كم المحمل بيظهر الامتد يعني غير محدد مع العلم اني حددت في المشاركه الثانيه ساوفيكم بالكود الذي وضعته

07-12-2016, 05:43 PM
بشير يوسف غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 870178
تاريخ التسجيل: Dec 2016
المشاركات: 5
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #22  
هذا الكود بس ركبته في الصفحه بس بيظهر لي الامتد
(remain-bytes-total-nice)$

07-12-2016, 06:06 PM
بشير يوسف غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 870178
تاريخ التسجيل: Dec 2016
المشاركات: 5
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #23  

شوفو الصفحه
ايش بيظهر مع اني محدد التحميل

08-12-2016, 01:51 PM
بشير يوسف غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 870178
تاريخ التسجيل: Dec 2016
المشاركات: 5
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #24  
وين المهندسين وين الفاهمين

09-12-2016, 02:56 PM
بشير يوسف غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 870178
تاريخ التسجيل: Dec 2016
المشاركات: 5
إعجاب: 0
تلقى 0 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #25  
</script>
                <script language="JavaScript">

                    function readablizeBytes(bytes) {
                    var s = ['bytes', 'kb', 'MB', 'GB', 'TB', 'PB'];
                    var e = Math.floor(Math.log(bytes)/Math.log(1024));
                    return (bytes/Math.pow(1024, Math.floor(e))).toFixed(2)+" "+s[e];
                    }

                </script>


<script  language="JavaScript">document.write(readablizeBytes($(remain-bytes-in)));</script>  / <script  language="JavaScript">document.write(readablizeBytes($(remain-bytes-out)));</script> 

30-06-2017, 11:53 PM
يوسف كيرو غير متصل
عضو جديد
رقم العضوية: 643080
تاريخ التسجيل: Aug 2015
المشاركات: 24
إعجاب: 0
تلقى 3 إعجاب على 0 مشاركة
تلقى دعوات الى: 0 موضوع
    #26  
مشكككككريننننننننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننن

12-07-2017, 02:13 PM
حسنى حمدان غير متصل
عضو فعال
رقم العضوية: 777319
تاريخ التسجيل: May 2016
المشاركات: 144
إعجاب: 2
تلقى إعجاب 1 على مشاركة واحدة
تلقى دعوات الى: 1 موضوع
    #27  

معلومة مفيدة شكرا للشرح

 


طلب مساعدة في طريقة عرض المتبقي من حجم التحميل

English

Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
The owner and operator of the site is not responsible for the availability of, or any content provided.
Topics that are written in the site reflect the opinion of the author.
جميع ما يُطرح من مواضيع ومشاركات تعبر عن رأي كاتبها ولا تعبر عن رأي مالك الموقع أو الإدارة بأي حال من الأحوال.