gdef

عضو جديد
التسجيل
3/11/15
المشاركات
4
الإعجابات
0
#1
، أنا شاب عند 22 سنة و هتخرج إن شاء الله الشهر الجي دة، أنا أبوية متوفي و عايش لوحدي مع أمي بتتعالج لمشكلة فالقلب ، المهم عندي اخين أكبر مني واحد في كندا هينزل الشهر الجي عشان عدة التلتين سنة و هيعمل تخلف من التجنيد و عندي الباسبورت الكندي و ناوي أتللعلو شهدت هجرة . الأخ التاني عايش فالسعودية فؤ السنة و بينزل مصر فترة بتكون ائل من اسبوعين فهو المفروض حسب قانون الهجرة يعتبر مهاجر مؤقتاً http://www.emigration.gov.eg/MigrationLaw/EgyptianMigrationLaw.أسبكس بس للأسف روحt مجمع التحرير و هو سأل فالسفارة األولو مفيش هجرة للبلد العربية. أنا دلوأتي الحل، ازاي أثبت اني العائل الوحيد لأمي و إن اخواتي مش هيقدر ينزلو يعدو معها، هما الاتنين متجاوزين.

هل ممكن لو اتكلمت معهم يوم التقديم ممكن أصعب عليهم و يعدو موضوع أخوية إلي فالسعدية ؟ هل في أي حاجة ممكن أعمله ؟

و أخر سؤال، أخوية أؤل ينزل فترة أد اه عشان يخلص موضوع التخلف عن التجنيد ؟ و هل القضاة شغالين في شهر 12? و بياخدوا اجازتهم امتى ؟
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
التسجيل
1/8/04
المشاركات
12,948
الإعجابات
506
#2
عليكم السلام

لا يمكنك الاستفادة من صفة العائل
الوحيد الا بعد الحصول على شهادة
بالهجرة من مصلحة الجوازات ...
والسعودية لا يهاجر اليها وانما سفر
عادى .... لذا لا يمكنك الحصول على
صفة العائل الوحيد لهذا السبب ...

واجراءات التخلف مستمرة بلا إجازات ....
وبمكن أن ينتهى في شهر أو شهر ونصف ...
 

أعلى