عزت السيد

عضو مشارك
التسجيل
12/10/14
المشاركات
29
الإعجابات
1
#1
اعزائي الاخوة الكرام
يطيب لى ان ابين لكم الاوراق المطلوبة لاستقدام العامل الاجنبى الى مصر وهى على النحو الاتي :-

1- توكيل رسمى من المندوب او تفويض معتمد من البنك
2- السجل التجارى للمنشاة + البطاقة الضريبيه + عقد التاسيس + صحيفة الشركات
3- شهادة خبرة للاجنبى لا تقل عن 3 سنوات معتمده ومترجمه ومتوافقة مع المهنه المطوبة
4-خطاب تعيين عدد 2 مساعد مصري للاجنبي مع صور مؤهلاتهم
5-كشف العماله الاجنبيه حديثه
6-اقرار من المنشاة بصحة هذه البيانات
7- وجود عقد عمل موثق من خارجيه دولة الاجنبى والقنصليه المصريه بدولة الاجنبى ويتم اعتمادها من الخارجيه المصريه بمصر
2-8 صورة من جواز سفرالاجنبى
9- خطاب رسمي من المنشاة يفيد برغبه المنشاة باستقدام اجنبى مبين فيه اسم الاجنبى -الجنسية -المهنه -رقم جواز السفر-
تاريخ الميلاد

ملحوظه هامه
جميع ما ذكر من مستندات يتم تقديم اصل وصورة منها
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
التسجيل
1/8/04
المشاركات
12,948
الإعجابات
505
#2
كل الشكرا أستاذ عزت السيد

ويطيب لى سؤالك من أى مكان بالقاهرة
يا غالى ...........................
 

عزت السيد

عضو مشارك
التسجيل
12/10/14
المشاركات
29
الإعجابات
1
#3
استاذنا الفاضل اشكرك على الاهتمام بشخصى الضعيف ولعلم حضرتك انا من ناحية المرج الجديد
مع خالص تحياتى
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
التسجيل
1/8/04
المشاركات
12,948
الإعجابات
505
#4
تمام واحنا طلعنا جيران يا غالى
بعنى القهوة موجودة لما تبقى في
شبرا الخيمة أو في محكمة مصر
الجديدة لأنى غالبا أكون فيها ...
 

عزت السيد

عضو مشارك
التسجيل
12/10/14
المشاركات
29
الإعجابات
1
#5
ياريس يشرفني ذلك كثيرا وحتى ننهل من علمكم الغزير
مع خالص تحياتى
 

أعلى