كريم88

عضو مشارك
#1
...
انا كريم من مصر انا كان عندى استفسار بخصوص الاعفاء المؤقت. انا حاصل على شهادة بالاعفاء المؤقت لان والدى تجاوز الستون عاما و اخى فى كلية صيدلة. واخى هيخلص كمان سنة و المفروض ان انا اروح بعد زوال السبب . فى ناس نصحتنى ان انا مرحش خالص و استنى لما سنى يعدى 30 سنة مع العلم ان انا مهندس ميكانيكا و عندى 25 سنة . فانا عاوز اعرف ان فيه مشكلة فى الكلام ده ولا لء ولو حبيت اطلع اذن سفر هيبقى فيه مشكلة ولا لء مع العلم ان مكتوب فى الشهادة( شهادة بالاعفاء المؤقت لحين زوال السبب او بلوغ 29 عاما ايهما اقرب و يجب التقديم فى خلال 30 يوم من تاريخ زوال السبب).

ارجو النصيحة
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
#2
عليكم السلام

لا أنصحك بقبول هذه النصيحة
لأنك ستعتبر متخلف عن التجنيد
ويمكن أن يقبض عليك في أى وقت

وبالطبع لن تتمكن من السفر ما دمت
متخلقا عن التجنيد ..............
 

أعلى