alexandria

عضو جديد
التسجيل
11/4/12
المشاركات
7
الإعجابات
0
#1
.بما ان محدش رد على استفسارى الاول وحيث انى خلصت اذن السفر والحمد لله أحب أفيد الناس تعمل ايه .انا حتكلم على اسكندرية فى حالة انك واخد تأجيل سواء 3 سنين او اكتر

كل المطلوب منك صورة للباسبور وصورة للبطاقة الشخصية وصورة لشهادة الجيش وصورة للتاشيرة لو معاك لو مش موجودة ممكن صورة

لتذكرة الطيران وعادى لو اشترتها من النت وطبعتها .


حتروح على شباك تاخد منه بون لاذن السفر ويدفعك رسوم على حسب سنة الميلاد وبعدها تاخد الورق بتاعك مع البون وتروح على


شباك تانى تديهم للموظفة وتستنا تقريبا نص ساعة وتاخد الاذن مطبوع ومتغلف منهم .حيتكتب فيه جهه السفر بس مش لازم

تكون هى اول مكان تروحه لانه مكتوب فيه ممكن تسافر عدة سفريات وبيكون صالح لمدة 3 شهور من تاريخ ما تاخده
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
التسجيل
1/8/04
المشاركات
12,948
الإعجابات
505
#2
مشكور على كتابة تجربتك يا غالى
وترجع بالسلامة ان شاء الله ...

وعلى فكرة كل الموضوعات تم الرد
عليها حتى اللحظة .........
 

alexandria

عضو جديد
التسجيل
11/4/12
المشاركات
7
الإعجابات
0
#3
الله يخليك شكرا .اه انا اخدت بالى انه اترد عليهم بس انا كنت محتاج الرد بسرعه بس ولا يهمك التأخير .انا بس حبيت افيد الناس زى ما استفدت لما قرأت المواضيع وردودها
 

أعلى