الحالة
موضوع مغلق

andipink32

عضـو
التسجيل
16/8/10
المشاركات
2
الإعجابات
0
#1
لو سمحت نسيت اسأل عن
ان هى لازم تكون قاعدة فى مصر لمدة 6 شهور قبل الزواج ولا ده مش شرط
وانها تدخل بفيزا ال 15 دولار من مطار القاهرة
فهل ده يصح بيها الزواج
؟
لان هى مش هينفع تستمر مدة اكثر من شهرين فى مصر علشان عندها جامعة لان هى لسة بتدرس
ارجوا الرد على الاستفسارات واكون شاكر ليكم اوى
 

gamal gamal

محامى ومستشار قانوني
التسجيل
1/8/04
المشاركات
12,948
الإعجابات
506
#2
رد: جزء من موضوع زواج مصرى من مكسيكية



من اسبوع كنت فى الشهر العقارى
الخاص بزواج الأجانب وكان شرط
قدومها الى مصر ويكون معها تأشيرة
لمدة 6 أشهر شرط اساسى ...

والفيزا تكون لغير غرض السياحة ...

عموما غدا أوصل المكتب وأكتب لك
كل الشروط بالتفصيل يا غالى ...
 
الحالة
موضوع مغلق

أعلى